{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

op aanvraag
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad

Productomschrijving

Het CJC™ Offline fine filter HDU 15/25 wordt gebruikt voor het onderhoud van vloeistoffen voor krachtoverbrenging, smering, koeling en voor quencholie. De HDU 15/25 is een compact, robuust systeem en ideaal voor het verwijderen van deeltjes, afbraakproducten en water.

Werking:

De filterpomp zuigt vloeistof uit de systeemtank (op het laagste punt) en perst deze door het filterinzetstuk. Vanuit het midden van het inzetstuk stroomt de vloeistof door het filterhuis en keert terug naar de tank. De drukval over het filter - en daarmee de absorptie van vuil door het filterelement - wordt bewaakt op de manometer op de filtertop. De filteruitlaatpoort bevindt zich in de filterbasis. De gefilterde vloeistof moet worden teruggevoerd naar de tank dicht bij de zuigleiding van de hoofdsysteempomp.

 

Specificaties:

Pump flow, std. / per hour ltr/gal 30-120 / 8-32
Pump Type   PV
Filter Insert 15/25 qty 1
Power consumption, aver. kW 0.18
Max. pressure drop bar/psi 2.0 / 29
Max. fluid temp. )* °C  80 
Dirt holding capacity, appr. ltr 1.5
Water absorption capacity, appr. ltr 0.75
Dry weight kg 22
Operation weight, wet kg 28
Design pressure bar/psi 4 / 58
Max. ambient temp. °C 40
Bel mij terug
{{error}}