{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

op aanvraag
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad

Productomschrijving

Productomschrijving

Sigmarine Yachtlak is een hoogglanzende afwerklaag op basis van alkyd. Het is een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Sigmatrine is eenvoudig aan te brengen met elke kwast, dankzij de goede vloei-eigenschappen. Bovendien kan deze lak probleemloos worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven.

De Yachtlak heeft een goede resistentie tegen verwering, een hoog dekkend vermogen en een goede kleurvastheid. Sigmarine is te gebruiken in een alkyd systeem als voorgaande laag. 

De droogtijd van Sigmarine Yachtlak is ongeveer 16 uur bij een temperatuur van 20°C, waarna overschilderen mogelijk is. Als verdunning nodig is, kan Sigma Thinner 20-05 worden gebruikt. De lak is bewerkbaar tot 5°C.

Met een rendement van circa 15,7 m² per liter voor een droge laagdikte van 35 µm, biedt Sigmarine Yachtlak een goede dekking en efficiënt gebruik.

Deze lak is geschikt voor toepassing boven de waterlijn en kan worden aangebracht met een verfspuit, kwast of roller. 

Specificaties

  • Toepassing: Binnen en buiten
  • Aanbrengmethode: Kwast, verfspuit, roller
  • Verwerkingstempratuur: Verwerkbaar tot 5°C
  • Droogtijd: 16 uur bij 20°C
  • Verduning: Sigma Thinner 20-05
  • Rendement: ongeveer 15,7 m² per liter bij een droge laagdikte van 35 µm
Bel mij terug
{{error}}