Vacature Bunkerschipper

 

A. Nobel & Zn bestaat ruim 50 jaar en is vooral actief in de maritieme sector. Bedrijfsbreed werken er in totaal zo’n 35 mensen. We verkopen brandstoffen en smeermiddelen. Verder leveren we alles wat tot de scheepsuitrusting behoort. Ten slotte zijn we als handelsbedrijf marktleider in de Benelux in de verkoop van filters. Met dit brede aanbod hebben we alles in huis om de scheepvaart volledig van dienst te zijn.  

 

De sfeer

Er heerst een informele sfeer met korte lijnen en een sterke werkmentaliteit om er als team samen iets moois van te maken en het beste voor de klant te bereiken.

 

Je werk

Het team dat zich voornamelijk bezighoudt met de in- en verkoop van brandstoffen en smeermiddelen bestaat uit 5 medewerkers waarvan 3 schippers. Samen dragen de schippers zorg voor de logistieke afhandeling van orders die over het water moet plaatsvinden. De klanten bestaan uit een mix van zeevaart en binnenvaart. De te varen routes zijn divers. Het vaargebied is Rotterdam en omgeving. Er wordt gebruikgemaakt van 2 bunkerboten: de Mobil Service 39 en de Aart Sr.    

De opdrachten kunnen variëren van hele grote bunkeringen van 200 m3 tot veel kleinere bunkeringen. Veel zeeschepen behoren tot onze klantenkring maar ook binnenvaartschepen en waterbussen. Je vaart de ene keer naar een haven in Rotterdam en een volgende keer weer naar de Moerdijk.  

Het werk van een schipper op een bunkerboot is dynamisch. De ene dag is het rustig en houd jij je vooral bezig met het onderhoud. De volgende dag kan het heel druk zijn met varen of met het laden van het bunkerstation. Juist daarom werken we ook met een werkschema waarin we ook voldoende rustmomenten hebben ingebouwd inclusief zoveel mogelijk zekerheid welke avonden en weekenden je vrij bent. Zondag ben je in elk geval vrij omdat wij dan niet varen.

 

Wat heb je precies nodig?

Je moet het uiteraard leuk vinden om in de wereld van de binnen- en zeevaart actief te zijn. Het is uiteraard belangrijk dat je de benodigde papieren (Groot Vaarbewijs en ADN Basis) hebt om te mogen varen. Heb je ADN Basis nog niet, dan is het belangrijk om die z.s.m. de halen. Je draagt zorg voor kostbaar materieel waar fouten – zoals overlopers – grote consequenties kunnen hebben. Je bent daarom iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent netjes en draagt je steentje bij aan het onderhoud. Als schipper ben je sociaal. Je bent het visitekaartje van de zaak op het water. Je bent nauwkeurig en houdt van aanpakken.  

De kwaliteit van onze dienstverlening valt of staat met een goede samenwerking. Onderlinge collegialiteit vinden we daarom onmisbaar. Je bent iemand die niet in de stress schiet als het (opeens) druk wordt. Je blijft rustig en behoudt het overzicht. Je bent iemand die het leuk vindt om ook te kijken wat beter kan en goede ideeën aandraagt om onze dienstverlening te verbeteren.

 

Je krijgt:

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende functie binnen een internationale, informele organisatie waarbij service en kwaliteit voorop staan. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatief. De persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Buiten dat gelden er de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris;

  • Een werkschema dat jou zowel duidelijkheid biedt in werktijden als rustmomenten;

  • Een hele mooie locatie met een fijn werk- en leefklimaat;

  • Een prettig team/bedrijf waar samenwerking en leren centraal staan;

  • Als verlof 27 dagen met daarnaast de feestdagen;

  • Een dekkende reiskostenvergoeding €0,23/km;

  • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract;

  • Een bedrijf dat samen met jou vooruit wil!  

 

Enthousiast?

Dan horen we graag van je! Mail je sollicitatiebrief en CV naar aart@anobel.nl. Wil je eerst nog even wat vragen? Bel dan naar 06-10041498.

Bel mij terug
{{error}}