Vacature Chauffeur

  

A. Nobel en Zn. bestaat ruim 50 jaar en is vooral actief in de maritieme sector. We zijn als handelsbedrijf marktleider in de Benelux in de verkoop van filters op het gebied van olie, lucht en water. Verder leveren we alles wat tot de scheepsuitrusting behoort. Ten slotte verkopen we brandstoffen en smeermiddelen. Er werken in totaal zo’n 30 mensen.  


De sfeer

Het bedrijf kent een christelijke identiteit. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen en een sterke werkmentaliteit om er samen iets moois van te maken en het beste voor de klant te bereiken. Daarbij gaat het wat betreft het magazijn in het bijzonder om een snelle en correcte levering.

 

Achtergrond vacature

Onze huidige chauffeur die al ruim 15 jaar bij ons werkt, verhuist naar het noorden van het land. Vanaf september t/m november werkt hij nog 3 dagen. Daarna is het de bedoeling dat hij definitief zijn werkzaamheden beëindigt. We zoeken dan ook een nieuwe chauffeur die uiterlijk 1 december bij ons kan starten. Eerder mag ook!

 

Je werk

Onze producten gaan over heel de wereld. Wat dichterbij proberen we in een straal van 100 kilometer zoveel mogelijk zelf te verzorgen. De belangrijkste regio is het havengebied van Rotterdam. Verder gaan we wekelijks naar Zeeland en komen heel regelmatig in het havengebied van Amsterdam. De start van de dag bestaat uit het uitstippelen van de route aan de hand van de orders die weggebracht moeten worden. Daarna wordt de wagen ingeruimd en begint de reis voor Nobel!

 

De functie van chauffeur valt onder de verantwoordelijkheid van het magazijn alhoewel je in de praktijk ook veel te maken hebt met het kantoor. De magazijnafdeling bestaat uit een duo-leiderschap en 5 medewerkers. Inhoudelijk betekent dit dat je in voorkomende gevallen ook werkzaamheden in het magazijn verricht: orders verzamelen en binnenkomende goederen inruimen. We overwegen om de rol van chauffeur ook iets meer te verdelen onder de huidige logistieke medewerkers zodat de personeelsleden flexibeler inzetbaar zijn. Op die manier hebben we tijdens ziekte, verlof of drukte meer mogelijkheden om het personeel in te zetten daar waar zij het meest nodig zijn. We doen het samen! Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk waar jouw voorkeur naar uit gaat als het gaat om de verdeling rijden/logistieke werkzaamheden.

 

Wat heb je precies nodig?

In elk geval moet je het leuk vinden om in de wereld van de binnen- en zeevaart aan de slag te gaan. De bedrijven die je aandoet zijn ook heel vaak in het havengebied gesitueerd. Je bent klantvriendelijk ingesteld. Dat is erg belangrijk omdat je het visitekaartje vormt van het bedrijf. Verder ben je flexibel en pragmatisch ingesteld. In het havengebied moet je namelijk soms creatief zijn om zonder veel tijdverlies je spullen af te geven. Dat maakt het tegelijkertijd ook weer leuk en uitdagend! Van belang is uiteraard wel dat je een rijbewijs C hebt in combinatie met code 95. Heb je geen code 95 dan moet die zo snel mogelijk worden behaald.

 

Je krijgt:

  • Een marktconform salaris;
  • Een hele mooie locatie met een fijn werk- en leefklimaat;
  • Een prettig team/bedrijf waar samenwerking en leren centraal staan;
  • Als verlof 25 dagen met daarnaast de feestdagen;
  • Een dekkende reiskostenvergoeding;
  • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract;
  • Een bedrijf dat samen met jou vooruit wil!  

Enthousiast?

Dan horen we graag van je! Mail je sollicitatiebrief en CV naar aart@anobel.nl. Wil je eerst nog even wat vragen? Bel dan naar 06-10041498.

Bel mij terug
  • {{error}}