Vacature Commercieel Medewerker

  

A. Nobel en Zn. bestaat ruim 50 jaar en is vooral actief in de maritieme sector. We zijn als handelsbedrijf marktleider in de Benelux in de verkoop van filters op het gebied van olie, lucht en water. Verder leveren we alles wat tot de scheepsuitrusting behoort. Ten slotte verkopen we brandstoffen en smeermiddelen. Er werken in totaal zo’n 30 mensen.  


De sfeer

Het bedrijf kent een christelijke identiteit. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen en een sterke werkmentaliteit om er samen iets moois van te maken en het beste voor de klant te bereiken. Daarbij gaat het wat betreft het magazijn in het bijzonder om een snelle en correcte levering.

 

Je werk

Je gaat aan de slag bij het team dat zorg draagt voor de verkoop van filters voor motoren en hydraulische systemen voor in het bijzonder de maritieme sector. Dit team bestaat uit een leidinggevende, zeven commercieel medewerkers, een medewerker die zorgdraagt voor de inkoop en de logistiek-administratieve afhandeling, drie magazijnmedewerkers en een chauffeur. Als commercieel medewerker bestaat jouw werk in het adviseren van klanten, het uitbrengen van offertes en de verwerking van orders. Het contact met klanten gaat voor een groot deel per mail dan wel telefonisch en voor een klein deel fysiek. Er zijn zoveel soorten filters en equivalenten dat elke aanvraag jou voldoende uitdaging blijft geven om de juiste filters aan te bieden tegen een interessante prijs en snelle levering. 

 

Wat heb je precies nodig?

In elk geval moet je het leuk vinden om in de wereld van de binnen- en zeevaart aan de slag te gaan. Werkervaring in deze sector en/of een (bijna) afgeronde commerciële dan wel technische opleiding vormt een goede basis Als je bijna je havodiploma op zak hebt, zijn we ook benieuwd naar jou! Kortom we zoeken naar ervaring, maar als jij een goed verhaal hebt en je wilt vastbijten in een zeer veelzijdig en belangrijk product voor de maritieme, sector, ben je van harte welkom! 

 

Gevoel voor techniek is in deze functie onmisbaar. Omdat we een internationaal bedrijf zijn, is een redelijke beheersing van de Engelse en Duitse taal belangrijk. Laat het jou echter niet afschrikken als je deze talen nog niet op redelijk niveau beheerst. Wel vinden we het natuurlijk belangrijk, dat jij je daarin wilt ontwikkelen. Het is verder een pre als je ervaring hebt met Exact of een aanverwant systeem. 

 

We zoeken een technisch ingesteld persoon die zich graag verdiept in een veelzijdig product én in de precieze vraagstelling van de klant. Je bent nieuwsgierig, proactief en vasthoudend. Je durft kritische vragen te stellen zodat we samen vooruit komen. Je bent sociaal ingesteld en hebt een goed ontwikkelde intuïtie om aan te voelen hoe je een klant kunt ‘raken’. Je werkt ordelijk en vlot. Je behoudt het overzicht, ook als het druk is. Je bent klant- en prestatiegericht. Kortom, met jouw komst blijft het hoge serviceniveau die wij onze klanten bieden op peil! 

 

Je krijgt:

  • Een marktconform salaris;
  • Een hele mooie locatie met een fijn werk- en leefklimaat;
  • Een prettig team/bedrijf waar samenwerking en leren centraal staan;
  • Als verlof 25 dagen met daarnaast de feestdagen;
  • Een dekkende reiskostenvergoeding;
  • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract;
  • Een bedrijf dat samen met jou vooruit wil!  

Enthousiast?

Dan horen we graag van je! Mail je sollicitatiebrief en CV naar aart@anobel.nl. Wil je eerst nog even wat vragen? Bel dan naar 06-10041498.

Bel mij terug
  • {{error}}