Vacature Logistiek Medewerker

  

A. Nobel en Zn. is een snelgroeiend familiebedrijf met zo'n 40 medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de zeevaart en binnenvaart. We hebben drie verkoopteams die zich richten op de verkoop van filters, brandstof en scheepsuitrusting. Door verhuizing van een collega en de grote groei van de handel zijn we op zoek naar jou!

 

Je werk

Ons logistieke team bestaat uit 7 medewerkers. Samen dragen zij zorg voor het magazijn-/winkel beheer en de logistieke afhandeling van inkomende en uitgaande goederen. Dit vindt voornamelijk plaats in een groot magazijn en een scheepswinkel van in totaal zo’n 4.500 m2 met tienduizenden verschillende producten.

Elke dag komen er veel leveranciers langs. De hoeveelheid kan variëren van kleine pakketjes tot tientallen pallets. Deze moeten worden gecontroleerd, verwerkt in de computer en worden ingeruimd.

Heel de dag door komen er vanuit het kantoor ook klantorders het magazijn binnen die gepakt moeten worden. Dat kan 1 product zijn tot honderden producten. Jouw werk zal voornamelijk bestaan uit het verzamelen en controleren van deze producten, het helpen van klanten die een bestelling komen ophalen, het lossen van leveranciers en het laden van transporteurs. Wil je ook eens afwisselen met administratief-logistieke werkzaamheden? Dat is bespreekbaar!

 

Wat heb je precies nodig?

In elk geval moet je het leuk vinden om in de wereld van de binnen- en zeevaart aan de slag te gaan. Werkervaring in deze sector en/of een (bijna) afgeronde opleiding Logistiek vormt een goede basis. Heb je een andere achtergrond en ben je erachter gekomen dat je echt een doener bent, solliciteer gewoon. Dan kijken we samen of dit het is wat past!

Als het gaat om vaardigheden vinden we nauwkeurig en vlot werken erg belangrijk. We staan bekend om onze correcte en snelle verwerking. Uiteraard willen we dat vasthouden. Daar komt bij dat fouten moeilijk te herstellen zijn. Veel klanten varen op schepen en zijn soms maanden weg.

De kwaliteit van onze dienstverlening valt of staat met een goede samenwerking. Onderlinge collegialiteit vinden we daarom onmisbaar. Je bent iemand die niet in de stress schiet als het (opeens) heel druk wordt. Je blijft rustig, behoudt het overzicht en kunt keuzes maken. Ook ben je iemand die het leuk vindt om ook te kijken wat beter kan en goede ideeën aandraagt om onze logistieke dienstverlening te verbeteren.

 

Je krijgt:

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende functie binnen een internationale, informele organisatie waarbij service en kwaliteit voorop staan. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatief. De persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Buiten dat gelden er de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris;

  • Een hele mooie locatie met een fijn werk- en leefklimaat;

  • Een prettig team/bedrijf waar samenwerking en leren centraal staan;

  • Als verlof 27 dagen met daarnaast de feestdagen;

  • Een dekkende reiskostenvergoeding €0,23/km;

  • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract;

  • Een bedrijf dat samen met jou vooruit wil!  

Enthousiast?

Dan horen we graag van je! Mail je sollicitatiebrief en CV naar aart@anobel.nl. Wil je eerst nog even wat vragen? Bel dan naar 06-10041498. Altijd klaar om jou te woord te staan!

Adres: Uilenkade 100, 3336LP, Zwijndrecht

Bel mij terug
{{error}}