bunkeren-stookolie

Bunkeren

Ruim 50 jaar is Nobel fullservice dienstverlener voor de sector binnenvaart, zeevaart, dredging en offshore. Vanuit Zwijndrecht verlenen wij wereldwijd onze service aan de rederijen. Wij zijn de one-stop-shop voor de levering van smeerolie, gasolie, AdBlue, drinkwater, LNG, hoge kwaliteit scheepsartikelen en filters. En de reiniging van olie en brandstoffen. Binnen ons familiebedrijf ontwikkelden wij gedurende 5 decennia de kennis die ons in staat stelt om inkopers, superintendents en machinisten bij rederijen dagelijks met raad en daad terzijde te staan.

 

Bunkeren locatie Zwijndrecht

Bij ons bunkerpunt in Zwijndrecht kunt u zes dagen per week terecht voor de inname van hoge kwaliteit gasolie en smeerolie. Nobel levert het totale programma tegen marktconforme prijzen.

Twee bunkerboten varen dagelijks in de regio Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem en Moerdijk. We komen met plezier naar u toe. Wilt u ook scheepsartikelen, dan nemen we dat direct voor u mee. Dat geldt ook voor producten vanuit onze divisie Filtration & Separation. Ervaar het gemak van zakendoen met Nobel.  

 

Elders in Nederland bunkeren?

Zit u in de afvaart vanuit Duitsland en wilt u graag overdag bunkeren ergens in Nederland? Eén telefoontje naar Nobel en wij regelen het voor u.

LNG bunkering locatie Zwijndrecht

Varen uw schepen op LNG? Weet dat Nobel ook uw partner is voor gasbunkering. Transport vindt plaats met Truck-to-Ship (TTS). U kunt daarvoor terecht aan onze kade in Zwijndrecht. Bel 078-6250970 om de mogelijkheden te overleggen.

Contact

Heeft u vragen over filtration & separation, bunkeren of onze scheepswinkel? Graag onderstaand formulier invullen. Wij nemen per omgaande contact met u op.

Uilenkade 100
3336 LP Zwijndrecht,
The Netherlands

+31 (78) 62 509 65
+31 (78) 62 509 65
info@anobel.nl

20170616-_MG_0599-filter-nobel-zwijndrecht-1