20170616-mg-0617-filter-nobel-zwijndrecht

Over ons

In 50 jaar tijd heeft familiebedrijf A. Nobel en Zn. zich ontwikkeld tot een toonaangevende dienstverlener in de maritieme sector. Bedrijfslocatie Uilenkade in Zwijndrecht voldoet aan alle randvoorwaarden om de grootste mondiale spelers uit de offshore sector en onshore sector, ‘fullservice’ van dienst te zijn. De onderneming onderscheidt zich met de jarenlange opgebouwde kennis van 3 generaties Nobel, een hoge servicegraad, vergaand advies over producten en oplossingen en een omvangrijke voorraad producten vanuit ‘Filtration & Separation’, de Scheepswinkel, het bunkerstation en de bunkerboten.

Onze drijfveren

De kennis van drie generaties Nobel in openheid met u delen en meedenken over de best passende oplossingen tegen een marktconforme prijs. De jarenlange relatie met leveranciers van A-merken en equivalenten stelt ons in staat om onder de beste condities voor u in te kopen. Als familiebedrijf voegen wij waarde toe aan de klantrelatie door mee te denken over het verlagen van Total Cost of Ownership.

 

cover-1

Groen denken en handelen

Bewust zijn we ons van de verantwoordelijkheid voor het milieu. Zo maken wij op ons bedrijventerrein in Zwijndrecht gebruik van koelwater dat direct wordt betrokken uit de Oude Maas. Onze betrokkenheid wordt gewaarborgd met het ISO-certificaat 14001. Onze bedrijfsvoering is ingericht volgens dit milieumanagementsysteem.

Het groene gezicht van Nobel 

Voor een klant onderzochten we recent 250 m3 gasolie, om het vervolgens watervrij te maken. Met ons eigen systeem spoelden we de leidingen; daarna werd de gereinigde brandstof weer teruggepompt. Hergebruik van de brandstof betekende een aanzienlijke kostenbesparing voor de klant. Bovendien was vernietigen en afvoeren van brandstof hierdoor niet nodig.