Our location

Onze locatie

A. Nobel en Zn is een familiebedrijf dat zich in 50 jaar tijd heeft gespecialiseerd tot een totaalleverancier van de maritieme sector. We zijn gevestigd in Zwijndrecht, langs de drukst bevaren vaarroutes van Europa.

Elke dag leveren wij producten aan onze klanten over de gehele wereld. Met generaties opgebouwde kennis, een hoge servicegraad en korte levertijden willen wij onze klant ontzorgen door het leveren van de complete uitrusting waarmee een schip operationeel gehouden wordt.

LNG Bunkerkade

 

Vanuit ons bunkerstation en bunkerboten leveren wij brandstoffen, smeerolie en aanverwante artikelen. Daarnaast beschikken wij over een gecertificeerde LNG-bunkerkade.

Ons pand

Verkoopt als marktleider in de Benelux brandstoffilters, luchtfilters, waterfilters met bijbehorende onderdelen. Ook zijn we actief met de engineering en reparatie van filtersystemen.

Ligplaatsen

Verkoop van scheepsbenodigdheden zoals verf, touw, gereedschap, werkkleding, verlichting, tot het zorgdragen voor de leverantie van niet-alledaagse benodigdheden.

[Blauw infoblok]

Wij helpen u graag op weg!

Heeft u vragen over filtration & separation, bunkeren of onze scheepswinkel? Met meer dan 30 jaar ervaring in dredging, binnenvaart, zeevaart en offshore kennen wij de maritieme sector van binnen en buiten. Wij leveren 10.000 filterproducten, direct uit voorraad. De wereld is ons speelveld.