Vacature Logistiek Medewerker (fulltime)

 

A. Nobel en Zn. bestaat ruim 50 jaar en is vooral actief in de maritieme sector. We zijn als handelsbedrijf marktleider in de Benelux in de verkoop van filters op het gebied van olie, lucht en water. Verder leveren we alles wat tot de scheepsuitrusting behoort. Ten slotte verkopen we brandstoffen en smeermiddelen. Er werken in totaal zo’n 30 mensen.  


De sfeer

Het bedrijf kent een christelijke identiteit. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen en een sterke werkmentaliteit om er samen iets moois van te maken en het beste voor de klant te bereiken. Daarbij gaat het wat betreft het magazijn in het bijzonder om een snelle en correcte levering.

Je werk

Ons logistieke team bestaat uit 6 medewerkers. Samen dragen zij zorg voor het magazijn-/winkel beheer en de logistieke afhandeling van inkomende en uitgaande goederen. Dit vindt voornamelijk plaats in een groot magazijn en een scheepswinkel van in totaal zo’n 3.000 m2 met tienduizenden verschillende producten.

Elke dag komen er veel leveranciers langs. De hoeveelheid kan variëren van kleine pakketjes tot tientallen pallets. Deze moeten worden gecontroleerd, verwerkt in de computer en worden ingeruimd. Heel de dag door komen er vanuit het kantoor ook orders het magazijn binnen die gepakt moeten worden. Dat kan 1 product zijn tot honderden producten.

 

Wat heb je precies nodig?

In elk geval moet je het leuk vinden om in de wereld van de binnen- en zeevaart aan de slag te gaan. Werkervaring in deze sector en/of een (bijna) afgeronde mbo-opleiding Logistiek vormt een goede basis. Daarnaast is het een pré als je in het bezit bent van een heftruck en/of reachtruck certificaat. Heb je een andere achtergrond en ben je erachter gekomen dat je echt een doener bent, solliciteer gewoon. Dan kijken we samen of dit het is wat past!

Als het gaat om vaardigheden vinden we nauwkeurig en vlot werken erg belangrijk. We staan bekend om onze correcte en snelle verwerking. Uiteraard willen we dat vasthouden. Daar komt bij dat fouten moeilijk te herstellen zijn. Veel klanten varen op schepen en zijn soms maanden weg.

De kwaliteit van onze dienstverlening valt of staat met een goede samenwerking. Onderlinge collegialiteit vinden we daarom onmisbaar. Verder vinden we het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen het verzamelen van uitgaande goederen en het verwerken van inkomende goederen. Daarbij is feeling met een logistiek programma gewenst.    

Je bent ten slotte iemand die niet in de stress schiet als het (opeens) heel druk wordt. Je blijft rustig, behoudt het overzicht en kunt keuzes maken. Ook ben je iemand die het leuk vindt om ook te kijken wat beter kan en goede ideeën aandraagt om onze logistieke dienstverlening te verbeteren.

Daar drie van de 6 teamleden ouder zijn dan 60 jaar gaat onze voorkeur uit naar een jonger persoon. 

 

Je krijgt:

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende functie binnen een internationale, informele organisatie waarbij service en kwaliteit voorop staan. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatief. De persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Buiten dat gelden er de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris;
  • Een hele mooie locatie met een fijn werk- en leefklimaat;
  • Een prettig team/bedrijf waar samenwerking en leren centraal staan;
  • Als verlof 25 dagen met daarnaast de feestdagen;
  • Een dekkende reiskostenvergoeding;
  • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract;
  • Een bedrijf dat samen met jou vooruit wil!  

Enthousiast?

Dan horen we graag van je! Mail je sollicitatiebrief en CV naar aart@anobel.nl. Wil je eerst nog even wat vragen? Bel dan naar 06-10041498.

[Blauw infoblok]

Wij helpen u graag op weg!

Heeft u vragen over filtration & separation, bunkeren of onze scheepswinkel? Met meer dan 30 jaar ervaring in dredging, binnenvaart, zeevaart en offshore kennen wij de maritieme sector van binnen en buiten. Wij leveren 10.000 filterproducten, direct uit voorraad. De wereld is ons speelveld.