Nieuw: MécaTech D2U (TPU+) AdBlue

Maak kennis met AdBlue TPU+ Compleet, de ultieme oplossing voor een optimale werking van uw AdBlue® systeem. Dit krachtige product, bestaande uit Adblue en Mécatech TPU Plus, stabiliseert en verbetert de werking van AdBlue® op een unieke manier.

Dankzij de toevoeging van Mécatech TPU Plus wordt een standaard AdBlue® product omgezet in een premium product. U zult direct merken dat uw AdBlue® systeem beter functioneert en minder onderhoud vereist. De oppervlaktespanning van AdBlue® wordt verminderd, wat zorgt voor een betere verneveling en een efficiënter gebruik van AdBlue®.

Bovendien gaat TPU Plus de kristallisatie van ureum tegen, waardoor de prestaties van uw voertuig verbeteren en het brandstofverbruik vermindert. AdBlue TPU+ Compleet is een volledig product en dus gemakkelijk in gebruik. Het is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en hoogwaardig AdBlue® product.

Met AdBlue TPU+ Compleet bent u verzekerd van optimale prestaties en een langere levensduur van uw AdBlue® systeem. Wacht niet langer en probeer het nu!

Bel mij terug
{{error}}