Over ons

 

Specialisten in het leveren van scheepsbenodigdheden, filters en olieproducten.

A. Nobel & Zn is een familiebedrijf dat zich in 50 jaar tijd heeft gespecialiseerd tot een totaalleverancier van de maritieme sector. We zijn gevestigd in Zwijndrecht, langs de drukst bevaren vaarroutes van Europa.
 
 Elke dag leveren wij wereldwijd producten aan onze klanten over de gehele wereld. Met generaties opgebouwde kennis, een hoge servicegraad en korte levertijden willen wij onze klant ontzorgen door het leveren van de complete uitrusting waarmee een schip operationeel gehouden wordt. A Nobel & Zn is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.
 

Bunkerservice

 

Vanuit ons bunkerstation en bunkerboten leveren wij brandstoffen en smeerolie en aanverwante artikelen. Daarnaast beschikken wij over een gecertificeerde LNG-bunkerkade.

Filtration & Separation

Verkoopt als marktleider in de Benelux brandstoffilters, luchtfilters, waterfilters met bijbehorende onderdelen. Ook zijn we actief met de engineering en reparatie van filtersystemen.

Scheepsuitrusting

Verkoop van scheepsbenodigdheden zoals verf, touw, gereedschap, werkkleding, verlichting, tot het zorgdragen voor de leverantie van niet-alledaagse benodigdheden.

 
 

 

Bedrijfsbrochure

Klik op de afbeelding om onze brochure te openen

 

Nobel Brochure
Nobel brochure
 
Bel mij terug
{{error}}