Verlenging gecertificeerd Parker distributeur contract.

Verlenging gecertificeerd Parker distributeur contract.

''A. Nobel & Zn. is een belangrijke partner voor Parker voor Hydrauliek filtratie & Fuel Filtration (Racor) en is daarmee een essentiële schakel in het leveren van hoogwaardige producten'' — aldus Parker Hannifin.

Wij zijn al voor een lange tijd gecertificeerd distributeur van Parker in de hoogste gradatie. Met de verlenging van de overeenkomst continueren we onze samenwerking. Met een geschiedenis van meer dan 55 jaar hebben we bewezen voorop te lopen. Als pionier en leider in de hydrauliek- en filtratiebranche leveren wij hoogwaardige producten en diensten. Dat heeft bijgedragen aan het vestigen van een gerespecteerde naam in de maritieme sector. Onze kernwaarden, waaronder innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, sluiten naadloos aan op de principes van Parker Hannifin.

‘’A. Nobel & Zn. staat bekend om zijn expertise in hydraulische en brandstof-filtratie. Ze leveren geavanceerde oplossingen. Deze oplossingen verbeteren aanzienlijk de efficiëntie en levensduur van de equipment. Deze producten zijn ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden. Zij voldoen aan de strengste industrienormen. Bovendien blijft A. Nobel & Zn. samen met Parker de grenzen van technologie verleggen. Dat doen zij door de nieuwste producten van Parker te promoten die voortkomen uit voortdurend onderzoek en ontwikkeling'' — aldus Parker Hannifin.

Bij A. Nobel & Zn. zijn we trots op onze samenwerking met Parker Hannifin. We kijken uit naar de voortzetting hiervan.
Samen geven we de toekomst van de hydrauliek- en filtratie-industrie vorm.

Gepubliceerd op: 08 januari | Terug
Bel mij terug
{{error}}