Werken bij

 

Specialisten in het leveren van scheepsbenodigdheden, filters en olieproducten.

Over Ons

A. Nobel & Zn is een familiebedrijf dat zich in 50 jaar tijd heeft gespecialiseerd tot een totaalleverancier van de maritieme sector. We zijn gevestigd in Zwijndrecht, langs de drukst bevaren vaarroutes van Europa.

Elke dag leveren wij wereldwijd producten aan onze klanten over de gehele wereld. Met generaties opgebouwde kennis, een hoge servicegraad en korte levertijden willen wij onze klant ontzorgen door het leveren van de complete uitrusting waarmee een schip operationeel gehouden wordt. A Nobel & Zn is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Logo

Wij bieden een totaalpakket voor de maritieme sector

Bunkerservice afbeelding Bunkerservice hover afbeelding

Bunkerservice

Vanuit ons bunkerstation en bunkerboten leveren wij brandstoffen en smeerolie en aanverwante artikelen. Daarnaast beschikken wij over een gecertificeerde LNG-bunkerkade.

Bekijk de mogelijkheden

Filtration & Separation afbeelding Filtration & Separation hover afbeelding

Filtration & Separation

Verkoopt als marktleider in de Benelux brandstoffilters, luchtfilters, waterfilters met bijbehorende onderdelen. Ook zijn we actief met de engineering en reparatie van filtersystemen.

Bekijk de mogelijkheden

Scheepsuitrusting afbeelding Scheepsuitrusting hover afbeelding

Scheepsuitrusting

Verkoop van scheepsbenodigdheden zoals verf, touw, gereedschap, werkkleding, verlichting, tot het zorgdragen voor de leverantie van niet-alledaagse benodigdheden.

Bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsbrochure

Klik op de afbeelding om onze brochure te openen

Nobel Brochure
Bel mij terug
{{error}}